Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus Hieronta Turku

Hierontaan varataan aika keston mukaan. Voit valita, haluatko 30, 45, 60, 90 tai 120 minuuttia pitkän ajan. Hieronta suoritetaan klassisen tai urheiluhieronnan ottein ja siihen voidaan yhdistää esimerkiksi venytyksiä. Hoidettava alue, hierontaotteet ja niiden voimakkuus päätetään aina yhdessä hoidon alussa tavoitteiden mukaan.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen yksi hoitokerta kestää aina noin 1,5 tuntia ja noudattelee joka kerta suurinpiirtein samaa kaavaa. Hoito on kokonaisvaltainen ja siinä käydään läpi koko keho jalanpohjista kallonpohjaan asti jokaisella hoitokerralla. Osa hoidosta tehdään hoitopöydällä maaten, osa jakkaralla istuen.

Huomioithan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen aikaa varatessasi, että hoidon jälkeen suositellaan pitämään 2 – 3 vrk taukoa raskaasta liikunnasta, saunomisesta ja auringonotosta.

Lisätietoja Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta saat joko minulta tai vierailemalla Kansanlääkintäseura Ry:n sivuilla osoitteessa: www.kansanlaakintaseura.fi

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Voit varata aikasi myös soittamalla.

Mikäli minulla on hoito kesken, soitan sinulle takaisin.

Ilmoitathan peruutuksista mahdollisimman aikaisin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä. Myöhemmin peruutetuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitetaan 50 % hoidon hinnasta.